Neuro-endocriene tumoren (NET)

Samenwerking

Omdat NET of NEC een zeldzame ziekte is, is het belangrijk dat uw behandelaars goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom werkt Rijnstate samen met het Erasmus MC te Rotterdam, een erkend kenniscentrum voor de behandeling van NET.

U kunt rekenen op onze gezamenlijke expertise. De zorgprofessionals uit het Erasmus MC bespreken met onze zorgprofessionals uw medische situatie tijdens een multidisciplinair overleg. Patiënten die niet meer beter kunnen worden, krijgen daarnaast minimaal één consult in het Erasmus MC. De behandeling zelf gebeurt vervolgens meestal weer in Rijnstate. Ook als het om andere redenen nodig is, overleggen wij met het Erasmus MC.

 In het Rijnstate werken een oncoloog, twee endocrinologen, een nucleair geneeskundige, patholoog, chirurg, MDL-arts en een verpleegkundig specialist samen in een NET-team.

 

Rijnstate en Erasmus MC werken nauw samen op het gebied van neuro-endocriene tumoren. Op de foto van links naar rechts: Wanda Geilvoet (Erasmus MC), Theo Voorthuizen, Gysele Bleumink, Wim Oyen, Sanne Swinnen, Hans Hofland (Erasmus MC), Wouter de Herder (Erasmus MC), Paulien Keizer, Riena Aliredjo, Charlotte Blanken.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: