Uw ziekenhuis met lokaties in Arnhem, Zevenaar, Velp, Dieren en Arnhem-Zuid.


Contact

Rijnstate

Postbus 9555, 6800 TA Arnhem
Telefoon: 088 - 005 8888
Fax: 088 - 005 7878
Telefoon (foreign customers): 0031 - 26 378 8888

Let op: Het kan voorkomen dat uw telefoonmaatschappij extra kosten rekent voor het mobiel bellen naar 088 nummers. Voor actuele tarieven verwijzen wij u naar uw telefoonmaatschappij.

Telefoonnummers en looproutes

Arnhem of Arnhem-Zuid
Velp
Zevenaar

Ponsplaatje is Rijnstatekaart geworden
Sinds 1 mei 2015 is het ponsplaatje niet meer geldig. Hiervoor in de plaats is er de Rijnstatekaart met streepjescode. Heeft u nog een ponsplaatje? Laat u deze dan vervangen bij de registratiebalie in de centrale hal van het ziekenhuis.

Online afspreken

U kunt online een afspraak maken, wijzigen of annuleren op één van de poliklinieken (met uitzondering van poliklinieken Geriatrie en Reumatologie) van Rijnstate in Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Voor vragen over Online afspreken kunt u een e-mail sturen naar: online@rijnstate.nl.

Zie ook: afspraak maken

Patiëntenvoorlichting

Heeft u algemene vragen over het ziekenhuis, een bepaalde aandoening of vragen over patiëntenverenigingen waar u terecht kunt? Neemt u dan contact op met Patiëntenvoorlichting:
Telefoon: 088 - 005 7942
E-mail: info@rijnstate.nl U kunt via dit e-mailadres geen berichten sturen naar patiënten of medewerkers. Tevens vragen wij u geen medische informatie over individuen te versturen via e-mail. Dit e-mailadres is niet bedoeld voor het wijzigen of annuleren van afspraken!
U krijgt op werkdagen binnen 48 uur een reactie.
Wilt u een afspraak verzetten? Neem dan contact op met de betreffende polikliniek of afdeling.

Cliëntenraad

De Cliëntenraad van Rijnstate behartigt de gemeenschappelijke belangen van patiënten. De Cliëntenraad hoort graag uw suggesties en opmerkingen, zodat hij deze mee kan nemen in zijn besprekingen binnen het ziekenhuis. Lees meer op de pagina van de Cliëntenraad.

Klachten

Heeft u een klacht? Kijk dan bij klachtmelding voor meer informatie.

Website Rijnstate

Voor vragen of opmerkingen over de website Rijnstate.nl kunt u een e-mail sturen naar:webmaster@rijnstate.nl.

(Vragen over online afspreken kunt u direct richten aan online@rijnstate.nl.)

U kunt via de e-mailadressen op deze pagina geen berichten sturen naar patiënten of medewerkers. Ook vragen wij u vriendelijk om geen medische informatie over individuele patiënten te versturen via e-mail.