Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mw. I.J.M. Nieuwkamp

Tandarts angstbegeleiding
Bijna 25 jaar van mijn leven heb ik geïnvesteerd in school en studie. Ik ben trots op mijn ruime kennis en ervaring, die ik in al die jaren heb opgedaan. Ik help graag mensen die angst voor de tandarts hebben. Zij zien vaak geen uitweg meer. Ik wil laten zien dat het ook anders kan. Angst voor de tandarts is namelijk goed te behandelen. En dat weet ik héél zeker, want ik zie elke keer weer dat mensen hun angst de baas worden. Zolang ze naar het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) komen; en een stap zetten!

Opleiding en werkervaring

  • 2001: Afgestudeerd als tandarts (KUN)
  • 2009: Gestart als tandarts bijzondere tandheelkunde
  • 2015: Afgestudeerd als tandarts angstbegeleiding

De afgelopen decennia heeft I.J.M. (Inge) Nieuwkamp gewerkt met patiënten met veel verschillende beperkingen en blokkades. Denk bijvoorbeeld aan extreme angst en fobieën, (ernstige) psychopathologie, medische problemen, verslavingen, verhoogde kokhalsreflexen en lichamelijk en/of geestelijke gehandicapten. Dit heeft zij gedaan bij Rijnmond, Jellink, Amphia Ziekenhuis, Radboudumc en Rijnstate. 

Lidmaatschappen

  • Centraal Overleg Bijzondere Tandheelkunde (Cobijt)
  • Bestuurslid van de Vereniging Mondzorg voor Bijzondere Zorggroepen (VMBZ)
  • Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (NMT)
  • Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: