Uw ziekenhuis met lokaties in Arnhem, Zevenaar, Velp, Dieren en Arnhem-Zuid.


Nieuwe service: Ziekenhuisplanner.nl

17-02-2012 

Rijnstate biedt vanaf deze week een nieuwe online service aan. Via de website Ziekenhuisplanner.nl kan de bezoeker zelf de ziekenhuisopname van een familielid, vriend of kennis volgen en informatie delen via een gezamenlijke agenda. Ziekenhuisplanner.nl is gratis te gebruiken voor patiënten en bezoekers van Rijnstate.

Ziekenhuisplanner.nl is het initiatief van onafhankelijk particulier Hans van der Houven. Dit naar aanleiding van zijn eigen ervaring rondom de drukke bezoekuren in ziekenhuizen.

Opname online volgen

Via Ziekenhuisplanner.nl kan iedereen als initiatiefnemer een gratis online groep starten, en anderen daarvoor via een e-mail uitnodigen. Samen volgen de gebruikers de opname van een bekende, waarbij ze onder andere een online kalender gebruiken. Zo kan iedereen van elkaar zien wie wanneer naar het ziekenhuis gaat en vervolgens zelf afspraken inplannen. Dat is niet alleen handig voor de bezoeker en het verplegend personeel, maar vooral een verademing voor de patiënt. Het volgen van meerdere patiënten met ieder hun eigen relaties is geen probleem.

Ziekenhuisplanner.nl

Veelzijdige dagboekfunctie

Naast de agenda bevat Ziekenhuisplanner.nl ook een dagboek, waarmee de gebruikers elkaar op de hoogte kunnen houden van het wel en wee van de patiënt. De afzender kiest zelf naar wie hij of zij het bericht verstuurt, waarop anderen weer een reactie kunnen plaatsen. Een bericht alsnog verwijderen is mogelijk, net als het overdragen van het beheer van de online groep aan een ander en het tegelijkertijd volgen van meerdere patiënten.

Beveiligde omgeving

Ziekenhuisplanner.nl is gemakkelijk in gebruik. Een e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord zijn voldoende om de site te gebruiken. Uiteraard gebeurt dit binnen een beveiligde verbinding, zodat de deelnemers zeker zijn van hun privacy. Ook hanteert Ziekenhuisplanner.nl strenge voorschriften voor wat betreft privacygevoelige gegevens.

Het beheer en het aanmaken van een bezoekschema ligt bij de bezoekers en/of patiënt zelf. Ziekenhuisplanner.nl is vooral handig voor patiënten die erg veel bezoek ontvangen.