Pijnbehandeling in dagopname
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Opname

Waar meldt u zich?

De behandeling doen we in het Pijncentrum, op de eerste etage van Rijnstate in Velp. U meldt zich hier op het afgesproken tijdstip. Een verpleegkundige wijst u de weg naar uw kamer en vertelt u dan meteen meer over de behandeling.

Bij wie ligt u op de kamer?

Op de afdeling van het Pijncentrum liggen mannen én vrouwen op één kamer. Zo worden bedden die vrij zijn zo goed mogelijk gebruikt en blijft de wachtlijst beperkt. Wilt u dit niet? Laat het ons dan vóór de opname weten.

Wanneer is de behandeling?

Bijna altijd vindt een behandeling plaats op het afgesproken tijdstip. Soms komt het voor dat u door onverwachte situaties langer moet wachten.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Na de behandeling gaat u naar een kamer waar u kunt bijkomen. We letten goed op hoe het met u gaat. Zodra de anesthesioloog toestemming geeft, gaat u terug naar de afdeling van het Pijncentrum.

Mag u bezoek ontvangen?

Op de afdeling van het Pijncentrum mag u géén bezoek ontvangen.

Hoe kunt u bellen?

Als u vanuit de afdeling naar buiten wilt bellen, kunt u gebruikmaken van de afdelingstelefoon of van uw eigen mobiele telefoon.

Wanneer kunt u naar huis?

Wanneer u naar huis kunt, hangt af van hoe het na de behandeling met u gaat. Is de behandeling gegaan zoals het moest en zijn er geen bijzonderheden? Dan komt de pijnspecialist niet meer langs voor ontslag. U krijgt een vervolgafspraak.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: