Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Ooglidcorrectie

Klachten door hangende oogleden

Sommige mensen hebben last van hangende oogleden. U heeft dan een teveel aan huid bij de bovenoogleden, onderoogleden of bij allebei. Dit kan ervoor zorgen dat uw ooglid over uw oog heen hangt of dat u zware wallen onder uw ogen krijgt.

Welke behandeling is er mogelijk?

Bij een ooglidcorrectie wordt een teveel aan huid van de bovenoogleden en/of onderoogleden verwijderd. Soms wordt ook een teveel aan vet in de bovenoogleden verwijderd. Voor deze operatie kunt u terecht bij Rijnstate Clinics.

Wilt u meer weten over een ooglidcorrectie? Kijk dan op de website van Rijnstate Clinics.

Behandeling bij Rijnstate Clinics

Rijnstate Clinics is onderdeel van Rijnstate. Bij Rijnstate Clinics zijn we gespecialiseerd in planbare zorg. Planbare zorg is zorg die medisch gezien geen spoed heeft. Maar vaak voor de beleving van de patiënt wel spoed heeft. We bieden de beste medische zorg met snelle toegangstijden, de beste medisch specialisten en een vast zorgteam. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: