Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Hand- en/of peesletsel

Klachten bij hand- en/of peesletsel

Bij hand- en/of peesletsel zijn er één of meerdere pezen in de hand beschadigd. U kunt hierdoor uw vingers niet meer buigen of strekken. Andere klachten waar u misschien last van heeft zijn pijn, gevoelloosheid, zwellingen en scheefstaande vingers.

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

We behandelen hand- en/of peesletsel met een operatie. Afhankelijk van de soort wond vindt de operatie plaats op dezelfde dag of enkele dagen later. De operatie vindt plaats onder lokale of regionale verdoving. Voor deze operatie kunt u terecht bij Rijnstate Clinics.

Wilt u meer weten over een operatie bij hand- en/of peesletsel? Kijk dan op de website van Rijnstate Clinics.

Behandeling bij Rijnstate Clinics

Rijnstate Clinics is onderdeel van Rijnstate. Bij Rijnstate Clinics zijn we gespecialiseerd in planbare zorg. Planbare zorg is zorg die medisch gezien geen spoed heeft. Maar vaak voor de beleving van de patiënt wel spoed heeft. We bieden de beste medische zorg met snelle toegangstijden, de beste medisch specialisten en een vast zorgteam. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: