Uw ziekenhuis met lokaties in Arnhem, Zevenaar, Velp, Dieren en Arnhem-Zuid.


13 maart: Voorlichtingsavond ‘De behandeling van morbide obesitas’

Vitalys en de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) organiseren op maandag 13 februari en maandag 13 maart aanstaande een voorlichtingsavond over morbide obesitas (ernstig overgewicht). Centraal staat de multidisciplinaire aanpak, ondersteund door een operatieve ingreep. De bijeenkomsten zijn gratis en zijn bedoeld voor mensen met obesitas, hun naasten en andere belangstellenden.

Maandag 13 februari 2017
Hoe laat? 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Kosten? Gratis
Waar? Bethesda Ziekenhuis, Dr. G.H. Amshoffweg 1, 7909 AA Hoogeveen
Aanmelden? Schrijf u in voor 13 februari »

Maandag 13 maart 2017
Hoe laat? 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Kosten? Gratis
Waar? Rijnstate Arnhem, Wagnerlaan 55, 6815 AD Arnhem
Aanmelden? Schrijf u in voor 13 maart »

Obesitas is een snel groeiend wereldwijd probleem. De gevolgen van obesitas zijn groot. Vooral de aan het overgewicht gerelateerde gezondheidsklachten zoals suikerziekte, slaapapneu en hart- en vaatziekten kunnen een kortere levensverwachting tot gevolg hebben. Daarnaast moet niet worden onderschat welke rol obesitas kan spelen in het dagelijkse leven. Alledaagse activiteiten kunnen soms erg moeilijk of zelfs onmogelijk worden.

Langdurig begeleidingstraject
Obesitas is een chronische aandoening waar gelukkig wat aan gedaan kan worden. Onze behandeling is gericht op meer dan afvallen alleen. Centraal staat een ingrijpende verandering van leefstijl, ondersteund door een operatieve ingreep. Onze werkwijze kenmerkt zich door een hoge mate van professionaliteit en een multidisciplinaire aanpak. Multidisciplinair houdt in dat u wordt geadviseerd en behandeld door een team van deskundigen uit verschillende vakgebieden.

Verandering van leefstijl
Als u voor een behandeling in aanmerking komt, gaat u een heel ingrijpende periode tegemoet. Er verandert veel in uw leven. Inzicht krijgen en verantwoordelijkheid nemen voor het eigen gedrag staan voorop. U doet het niet alleen. Met een gespecialiseerd team van Vitalys en NOK gaat u samen de strijd aan tegen overgewicht. Motivatie om te veranderen staat voorop.

Aanmelden voorlichtingsavonden
Wij vinden dat de eerste stap begint bij een goede voorbereiding en oriëntatie. Kom daarom naar een van onze voorlichtingsavonden. We hopen daar al uw vragen te kunnen beantwoorden en u een goed gevoel te geven over de keuze die u gaat maken.

De bijeenkomst op maandag 13 februari aanstaande vindt plaats in het Bethesda Ziekenhuis in Hoogeveen (Grote Zaal - CD0116). De bijeenkomst op maandag 13 maart aanstaande vindt plaats in Rijnstate Arnhem (auditorium). We starten beide avonden om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur). U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier. Ook uw naasten zijn natuurlijk van harte welkom!

Schrijf u in voor de voorlichtingsavond op 13 februari 2017 »
Schrijf u in voor de voorlichtingsavond op 13 maart 2017 »