Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Directe wenkbrauwlift

Klachten door laagstaande wenkbrauwen

Wanneer u ouder wordt, verandert de stand van uw wenkbrauwen soms. Ze kunnen dan lager komen te staan. Dit geeft mogelijk klachten zoals beperkt zicht, hoofdpijn en een drukkend en zwaar gevoel op de ogen. Ook kunt u er vermoeid uit zien.

Welke behandeling is er mogelijk?

In overleg met de plastisch chirurg kunt u besluiten om u te laten opereren aan de laagstand van uw wenkbrauwen. Hiervoor zijn er verschillende operatietechnieken. Een van deze technieken is een directe wenkbrauwlift. Voor deze operatie kunt u terecht bij Rijnstate Clinics. Samen met uw arts kiest u voor de operatie die het beste bij u past.

Wilt u meer weten over een directe wenkbrauwlift? Kijk dan op de website van Rijnstate Clinics.

Behandeling bij Rijnstate Clinics

Rijnstate Clinics is onderdeel van Rijnstate. Bij Rijnstate Clinics zijn we gespecialiseerd in planbare zorg. Planbare zorg is zorg die medisch gezien geen spoed heeft. Maar vaak voor de beleving van de patiënt wel spoed heeft. We bieden de beste medische zorg met snelle toegangstijden, de beste medisch specialisten en een vast zorgteam. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: