Aandoening, behandeling en onderzoek
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Brok in de keel

Een brokgevoel in de keel

Ter hoogte van uw strottenhoofd kunt u een brokgevoel hebben. Hierdoor bent u geneigd om steeds te schrapen, te kuchen of vaak te slikken. Een brok in de keel kan een slijmprop zijn, die u niet weg kunt slikken. U kunt ook het gevoel hebben dat er een graat of een korreltje in uw keel zit. Een andere mogelijke klacht is een branderige, pijnlijke en geïrriteerde keel.

Een brok in de keel is meestal onschuldig. Heeft u ook last van een brok in de keel tijdens de maaltijd en is uw stem mogelijk schor of hees, dan kan er sprake zijn van een lichamelijke aandoening.

Welke behandeling is er mogelijk?

De KNO-arts bespreekt de oorzaak van uw klachten met u en stelt een behandelplan op. Hiervoor kunt u terecht bij Rijnstate Clinics. Wilt u meer weten over de behandeling bij een brok in de keel? Kijk dan op de website van Rijnstate Clinics

Behandeling bij Rijnstate Clinics

Rijnstate Clinics is onderdeel van Rijnstate. Bij Rijnstate Clinics zijn we gespecialiseerd in planbare zorg. Planbare zorg is zorg die medisch gezien geen spoed heeft. Maar vaak voor de beleving van de patiënt wel spoed heeft. We bieden de beste medische zorg met snelle toegangstijden, de beste medisch specialisten en een vast zorgteam. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: