Rijnstate Elst

Informatie voor start-ups

Wat maakt Rijnstate Elst aantrekkelijk voor mij?

Rijnstate is hét ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en de Liemers. Wij leveren topklinische zorg met aandacht voor educatie en wetenschap. Onze missie ‘Voorop in Zorg voor Jou’ drukt uit wie wij zijn. Een innovatief, gedreven ziekenhuis dat zich inzet voor patiëntenzorg van hoge kwaliteit. Rijnstate is het eerste ziekenhuis met een expliciete digitale strategie. Dat zorgt ervoor dat wij een duidelijke focus op innovatie hebben.

In Elst bouwt Rijnstate het ziekenhuis van de toekomst waar duurzaamheid (waterstof) voorop staat. We proberen nieuwe vormen van (digitale) samenwerking met de eerste lijn uit. Rijnstate wil graag samenwerken met innovatieve bedrijven om ontwikkeling en gebruik van innovatie in de praktijk te versnellen en hiermee de ambitie van ziekenhuis en regio van de toekomst verder te realiseren. Wij bieden start-ups en scale-ups de ruimte en faciliteiten om samen met ons zorginnovaties te ontwikkelen én te valideren in de praktijk.

Wat kan Rijnstate Elst betekenen voor de regio?

Ziekenhuiszorg verandert en verplaatst in toenemende mate naar zorgpartners in de regio en de patiënt thuis. Toekomstige zorg vereist daarmee samenwerking tussen alle partijen die hierbij een rol spelen. Wij hebben in Elst de ambitie een innovatieve omgeving te creëren. Deze omgeving stel de regio in staat om zich voortdurend verder te ontwikkelen als zorgregio van de toekomst met nieuwe vormen van (digitale) samenwerking.

Met wie werken jullie samen?

Rijnstate werkt op het gebied van innovatie samen met veel verschillende partners in de regio. Onze partners bestaan uit universiteiten, andere ziekenhuizen, de eerste lijn en leveranciers van medische hulpmiddelen zoals Philips. We werken ook nauw samen met netwerken in de regio zoals Health Valley, BRISKR en OostNL.

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. L. Kooij, Manager Innovatie en Zorgtransformatie.

Ziekenhuis van de toekomst
In 2023 openen we de deuren van een gloednieuw pand waar slimme techniek bijdraagt aan de beste zorg in onze regio. Duurzaam, innovatief en modern. Ontdek Rijnstate Elst
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: