Praktische informatie
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand
Laatste informatie over het coronavirus

ZorgDomein

Via ZorgDomein verwijst u als huisarts uw patiënten door naar Rijnstate. Ook kunt u via de Labmodule onderzoeken aanvragen. U ziet in ZorgDomein altijd de meest actuele gegevens van Rijnstate, zoals het zorgaanbod en onze wachttijden per locatie.

Uw profiel beheren

Huisartsen kunnen hun eigen profiel beheren: zorglocaties toevoegen of verwijderen, de volgorde van instellingen veranderen en de mogelijkheid om favorieten aan te maken. Deze handleiding kan u daarbij helpen.

Favorieten beheren

Wilt u sneller en gemakkelijker verwijzen via ZorgDomein, maak dan favorieten aan.

ZorgDomein optimaal gebruiken

Een aantal factoren heeft invloed op het optimaal gebruiken van ZorgDomein. U kunt hierbij denken aan de hoeveelheid programma’s die openstaan, de internetverbinding, de leeftijd van de computers en de computerinstellingen. Op aanvraag bieden wij u ook ondersteuning aan in uw praktijk. Lees meer hierover.

Vragen over ZorgDomein?

Technische vragen of problemen?


Heeft u technische vragen of problemen met de verwijsapplicatie Zorgdomein? Kijk dan op  op www.zorgdomein.nl/support of neem contact op met ZorgDomein Servicedesk: 020 - 471 5282 of servicedesk@zorgdomein.nl. 


Andere vragen?


Heeft u andere vragen of opmerkingen over ZorgDomein? Laat het ons weten. U kunt contact opnemen met Renee Scheedler, coördinator ZorgDomein bij de Unit Eerste-Tweedelijn, 088 - 005 6897 of rscheedler@rijnstate.nl.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: