Praktische informatie
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand
Laatste informatie over het coronavirus

ZorgDomein

Via ZorgDomein verwijst u als zorgverlener uw patiënten door naar Rijnstate. Ook kunt u via Diagnostiek, radiologie- en laboratoriumonderzoeken aanvragen. U ziet in ZorgDomein altijd de meest actuele gegevens van Rijnstate, zoals het zorgaanbod en onze wachttijden per locatie.

Om ZorgDomein optimaal te kunnen gebruiken adviseren we u om de browser van Firefox of Chrome te gebruiken. 

Uw profiel beheren

U vindt hier de meeste informatie voor zorgverleners.

Waarnemers

Voor alle waarnemers geldt: gebruik uw eigen inlogcode bij ZorgDomein, maar geef op ZorgDomein aan uit naam van welke huisarts(en) u een verwijzing doet. De praktijkhouder moet u machtigen om namens hem/haar een verwijzing te kunnen doen. Als u verwijst zonder dat u heeft aangegeven uit naam van welke praktijkhouder u verwijst, wordt alle correspondentie (o.b.v. uw AGB-code) automatisch naar het beschikbare adres gestuurd en dat is in geval van een waarnemer meestal het huisadres. 

Praktijkhouders

Voor alle praktijkhouders geldt: als er waarnemers in uw praktijk werkzaam zijn, zorg er dan voor dat zij gemachtigd zijn om verwijzingen namens u te kunnen doen. Als dat niet goed is ingeregeld, komen verwijzingen niet op naam van uw praktijk bij ons binnen. 

Vragen over ZorgDomein?

Voor vragen over instellingen en machtigingen binnen ZorgDomein kunt u contact opnemen met de helpdesk van Zorgdomein via telefoonnummer 020 - 471 5282. Of stuur een e-mail naar support@zorgdomein.nl

Andere vragen?

Heeft u andere vragen of opmerkingen over ZorgDomein? Laat het ons weten. U kunt feedback geven op ons zorgaanbod op ZorgDomein. U kunt ook contact opnemen met Renee Scheedler, coördinator ZorgDomein bij de Unit Eerste-Tweedelijn via telefoonnummer 088 - 005 6897 of stuur een e-mail naar: rscheedler@rijnstate.nl 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: