Echo buik

Korte wachttijden voor behandeling veneuze aandoeningenPatiënten met een veneuze aandoening, zoals spataderen, kunnen snel terecht voor onderzoek en behandeling in de Rijnstate Kliniek voor veneuze zorg in Velp. Na de verwijzing door u als huisarts, heeft de patiënt binnen twee weken de eerste afspraak. Ook de wachttijd voor de behandeling is kort. U kunt verwijzen via ZorgDomein. Ook voor onverzekerde zorg kan de patiënt bij ons terecht.

De Rijnstate Kliniek voor veneuze zorg heeft een gespecialiseerd team waarin de vaatchirurg, de dermatoloog, de internist en de interventieradioloog gezamenlijk bekijken welke behandeling het beste is voor de patiënt.

In de kliniek bieden we het volledige palet aan veneuze zorg. Bijvoorbeeld het inspuiten van spataderen (scleroseren), het operatief verwijderen van spataderen (Müller-behandeling), de endoveneuze behandeling van spataderen (EVT) en de wondbehandeling van het open been (ulcus cruris venosum). De afspraken en behandelingen vinden in principe plaats in de Rijnstate Kliniek voor veneuze zorg in Rijnstate Velp. Dit geldt niet voor de behandeling van het posttrombotisch syndroom. Wanneer hier een operatie voor nodig is zal deze plaatsvinden in Rijnstate Arnhem vanwege de benodigde faciliteiten.

Meer informatie vindt u op: www.rijnstate.nl/kliniekvoorveneuzezorg.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: