Hand- en polszorg bij Rijnstate ClinicsVanaf 1 juli 2021 kunnen uw patiënten met klachten aan hand of pols terecht bij Hand- en polszorg binnen Rijnstate Clinics.

Bij Hand- en polszorg werken verschillende specialisten van plastische chirurgie, orthopedie, chirurgie en neurologie samen. Zo bieden we de zekerheid dat uw patiënt de juiste zorg krijgt.

 Als team hand- en polszorg beschikken we over Europees geregistreerde handchirurgen. Er zijn in Nederland slechts enkele chirurgen met deze registratie.

Waarom uw patiënt verwijzen naar Rijnstate Clinics?

 • Rijnstate Clinics is er voor iedereen. De relatief gezonde patiënten en patiënten met een verhoogd risico bij een operatie.
 • Korte wachttijden.
  • Binnen 2 werkdagen bellen wij de patiënt voor een eerste consult.
  • Binnen 10 werkdagen na het eerste contact is er een afspraak op de polikliniek.
  • Tijdens het eerste consult kan voor de ASA 1 en ASA 2 patiënten direct de operatiedatum gepland worden in overleg met de patiënt. Patiënt en behandelaar besluiten samen of een operatie de beste behandeling is.
  • De ASA 3 en ASA 4 patiënten gaan het reguliere proces in, met ruime aandacht voor de mogelijke risico’s.
 • We zijn een kwalitatief hoogwaardige zorgaanbieder met de daarbij behorende faciliteiten.
 • We bieden een veilige omgeving. Wij behandelen bijvoorbeeld ook bij eventuele complicaties en revisies. Deze nemen we nu ook al over van omliggende klinieken.
 • Digitale ondersteuning. Waardoor de patiënt minder vaak naar het ziekenhuis hoeft te komen. Maatwerk is hierin het sleutelwoord.

Hoe verwijst u naar Hand- en polszorg bij Rijnstate Clinics in ZorgDomein?

Voor u verandert er bij het verwijzen in ZorgDomein niets. U selecteert nog steeds het behandelende specialisme en aanbieder van uw keuze. We hopen natuurlijk dat u kiest voor de behandeling bij Rijnstate. U ziet dan of het een zorgproduct is dat valt onder Rijnstate Clinics. Bij Rijnstate Clinics producten garanderen wij een toegangstijd van 2 dagen. Welke behandelingen allemaal onder Rijnstate Clinics komen te vallen, ziet u ook op: www.rijnstateclinics.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: