Contact
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand
Laatste informatie over het coronavirus

Informatieloket Eerstelijns verblijf

Het Transferbureau Eerstelijns verblijf (ELV) is een informatieloket voor verwijzers om acute ouderenzorg te regelen. Dit bureau is een initiatief van Rijnstate en de regionale huisartsenorganisatie Onze Huisartsen en helpt huisartsen die voor hun patiënt met spoed een tijdelijke plek zoeken in een verpleeghuis. Op deze plekken kunnen kwetsbare ouderen extra zorg en ondersteuning krijgen. Deze service moet onnodige ziekenhuisbezoeken en -opnamen voorkomen.

Informatieloket voor verwijzers

Het informatieloket is bedoeld voor verwijzers. Verwijzers kunnen zeven dagen per week, 24 uur per dag bellen voor de coördinatie van acute zorgsituaties. Het informatieloket bekijkt samen met de huisarts of de patiënt inderdaad in aanmerking komt voor een ELV-plek. Ook gaat het loket op zoek naar beschikbare plekken in de regio en zorgt het voor plaatsing van de patiënt.

Waar kunt u als verwijzer voor bellen?

Het Transferbureau Eerstelijns verblijf regelt alleen acute zorg. Voor geplande zorg of thuiszorg belt u binnen kantooruren naar de zorgorganisatie van voorkeur.

Contact

Het Transferbureau Eerstelijns verblijf is voor verwijzers zeven dagen in de week, 24 uur per dag te bereiken via telefoonnummer 06 - 22 58 14 23.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: