Contact
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Informatieloket Eerstelijns verblijf

Vanaf maandag 26 april 2021 is het Transferbureau Eerstelijns verblijf (ELV) overgenomen door het Coördinatiepunt Verblijf in de regio Arnhem en omgeving. Hiermee wordt het Coördinatiepunt Verblijf het gezamenlijke aanspreekpunt voor huisartsen die voor hun patiënt met spoed een tijdelijke plek zoeken in een verpleeghuis. Het nieuwe informatiepunt is een initiatief van Attent Zorg en Behandeling, DrieGasthuizenGroep, Liemerije, Innoforte en Pleyade. Eerder was Rijnstate het regionale aanspreekpunt, in samenwerking met de regionale huisartsenorganisatie Onze Huisartsen.

Waarom een nieuw informatiepunt?

Het Coördinatiepunt Verblijf heeft zicht op de beschikbare plekken in de regio en kan verwijzers daardoor snel helpen. Daarnaast wil het nieuwe informatieloket zich ontwikkelen tot een integraal informatiepunt waarbij de acute vraag bij instroom én doorstroom centraal staat.

Wat verandert er precies?

Het Coördinatiepunt is vijf dagen per week te bereiken en wordt bemand door een cliëntadviseur van een van de vijf VVT-organisaties. Het telefoonnummer blijft onveranderd: 026 - 204 28 01. Het Coördinatiepunt Verblijf is ook via de mail bereikbaar: contact@coordinatiepuntverblijf.nl. Of kijk voor meer informatie op de website van het coördinatiepunt.

De dienstverlening van het Transferbureau van Rijnstate voor het verlenen van nazorg blijft ongewijzigd voor de poliklinieken, verpleegafdelingen en Spoedeisende Hulp van Rijnstate.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: