Zorgverlener

Agenda voor zorgverleners

Voet-enkelsymposium 2020
GEANNULEERD: Voet-enkelsymposium 'De enkel buitenspel: syndesmoseletsels'
02-04-2020, 17.30 uur

Dit symposium gaat niet door! Rijnstate heeft besloten om alle bijeenkomsten en evenementen op onze locaties voorlopig te annuleren. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Lees meer
2 specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem
GEANNULEERD: Geaccrediteerde huisartsennascholing Oogheelkunde
07-04-2020, 19.45 uur

De geplande nascholing Oogheelkunde gaat niet door! Rijnstate heeft besloten om alle bijeenkomsten en evenementen op onze locaties voorlopig te annuleren. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Lees meer
Mieren bouwen brug
VERPLAATST NAAR 24 SEPTEMBER: Symposium Psychosociale Zorg en Zingeving 'Positieve gezondheid, de andere benadering van zorg'
23-04-2020, 17.30 uur

Dit symposium gaat niet door! Rijnstate heeft besloten om alle bijeenkomsten en evenementen op onze locaties voorlopig te annuleren. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Het symposium wordt verplaatst naar donderdag 24 september 2020. Uw aanmelding voor dit symposium blijft staan. Mocht u op deze datum niet kunnen, stuur dan een e-mail naar evementen@rijnstate.nl om te annuleren. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Lees meer
2 specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem
GEANNULEERD: Huisartsen-specialistendagen 2020
11-06-2020, 16.00 uur

De geplande tweedaagse huisartsen-specialistenbijeenkomst van 11 en 12 juni gaat niet door! Rijnstate heeft besloten om alle bijeenkomsten en evenementen voorlopig te annuleren. Dit doen we uit voorzorg vanwege het coronavirus. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Lees meer
2 specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem
Geaccrediteerde huisartsennascholing Dermatologie
18-06-2020, 19.45 uur

Op donderdag 18 juni is er weer een huisartsennascholing. Het is nog niet bekend welk specialisme op deze avond centraal staat. Nadere informatie volgt nog.

Lees meer
2 specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem
Geaccrediteerde huisartsennascholing Medisch Microbiologisch en Immunologisch Laboratorium
22-09-2020, 19.45 uur

Op dinsdag 22 september staat de huisartsennascholing in het teken van het Medisch Microbiologisch en Immunologisch Laboratorium. Nadere informatie over deze nascholing volgt nog.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: