1. Agenda voor zorgverleners
Zorgverlener

Agenda voor zorgverleners

2 specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem
Geaccrediteerde huisartsennascholing Orthopedie
24-09-2019, 19.45 uur

Op dinsdag 24 september staat de huisartsennascholing in het teken van casuïstiekbespreking. Het gaat om casuïstiek uit het ziekenhuis en de huisartsenpraktijk. Het bespreken vindt plaats in kleine groepen en het belooft een interactieve avond te worden. 

Lees meer
Symposium VKB reconstructie: 'State of the Art'
25-09-2019, 18.00 uur

Het aantal voorste kruisband rupturen neemt de laatste jaren fors toe, met name onder tieners. Sommigen spreken zelfs van een epidemie. Tijdens het symposium 'State of the Art!' op woensdagavond 25 september, gaan we het hebben over de huidige operatieve mogelijkheden van reconstructie en de evidence based fysiotherapeutische nabehandeling. We nodigen u hiervoor graag uit!

Lees meer
Elektroconvulsietherapie
Symposium ‘Elektroconvulsietherapie: meer de diepte in'
11-10-2019, 9.00 uur

Binnenkort verschijnt het Leerboek Elektroconvulsietherapie, onder eindredactie van Bas Verwey en Jeroen van Waarde, psychiaters bij Rijnstate. Rijnstate is landelijk expert op het gebied van elektroconvulsietherapie (ECT) bij patiënten met complexe psychiatrische aandoeningen. Op vrijdag 11 oktober 2019 wordt het leerboek gelanceerd en ter gelegenheid daarvan organiseert Rijnstate op die dag een symposium voor zorgprofessionals over dit onderwerp.

Lees meer
Agenda zorgverleners
Bijeenkomst voor huisartsen en praktijkondersteuners 'De bariatrische patiënt terug in de huisartsenpraktijk'
21-10-2019, 18.30 uur

Vitalys, kliniek tegen overgewicht organiseert een speciale bijeenkomst voor huisartsen en praktijkondersteuners op maandag 21 oktober 2019. Het gaat om casuïstiekbespreking over de bariatrische patiënt in de huisartsenpraktijk. Het bespreken vindt plaats in kleine groepen en het belooft een interactieve avond te worden. 

Lees meer