ZorgDomein
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Duidelijk overzicht in ZorgDomein over openstaande en afgeronde acties

  • Naast het tabblad ‘Verwijzen/aanvragen’ staat het tabblad ‘Regieoverzicht’ [1]. Het regieoverzicht geeft een duidelijk overzicht van de openstaande en afgeronde acties en terugrapportages binnen de praktijk. Het oranje meldingsnummer rechtsboven in het tabblad (in dit geval 4) betekent dat er nog vier openstaande acties zijn. In de lijst zijn de openstaande acties vet gedrukt.
  • Bovenaan het scherm staan vier filtermogelijkheden: ‘Alle’, ‘Openstaande acties’, ‘Verzonden’ en ‘Ontvangen’ [2]. Hiermee kunt u de lijst filteren op de status van een verwijzing of aanvraag. In de zoekbalk eronder kunt u snel zoeken op BSN, ZorgDomein-nummer of achternaam van één specifieke patiënt.
  • Klik op een regel voor het actieoverzicht van een verwijzing/aanvraag van een patiënt [3].
  • Met de knop ‘Export’ rechtsboven [4] kan een rapportage worden gemaakt van alle verwijzingen en aanvragen in de praktijk.
  • In het overzicht van één verwijzing staat gedetailleerde informatie over deze verwijzing/aanvraag met mogelijke acties of vervolgacties. De afspraak kan worden geannuleerd in de zorginstelling, mits dit is ingericht door de zorginstelling [1].
  • Het patiëntbericht kan opnieuw worden geprint of gemaild voor de patiënt. De verwijsbrief kan worden geprint of opnieuw worden gebruikt voor herverwijzing naar een andere zorginstelling [2]. Bij een herverwijzing wordt de vorige verwijzing automatisch geannuleerd in de eerste gekozen zorginstelling. Let op: een reeds geannuleerde verwijzing kan niet worden hergebruikt.
  • Ook is het mogelijk om het Patiëntbericht opnieuw te versturen via e-mail of te printen [3].
  • Verder kan hier ook een PDF geprint worden van de verwijzing [4].

Inzien van regieoverzicht door collega

Het is mogelijk om de verwijzingen van collega's in te zien, mits zij je gemachtigd hebben. (Zie bij handige tips & trucs hoe u iemand kunt machtigen).

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: