1. Kom werken op het operatiekamercomplex van Rijnstate, wij zoeken jou!
Losse pagina's
Chirurg en operatieassistenten op de OK aan het opereren

Kom werken op het operatiekamercomplex van Rijnstate, wij zoeken jou!

Wij zoeken operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recoveryverpleegkundigen! Wil jij lid worden van ons gedreven en enthousiaste team? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Al jouw wensen zijn bespreekbaar.

Voor ieder wat wils!

Omdat Rijnstate een topklinisch ziekenhuis is, biedt het operatiekamercomplex een uitdagende werkomgeving. Wij hebben bijna alle specialismen in huis en doen in ons operatiekamercomplex veel verschillende soorten ingrepen. In Arnhem hebben we veertien ok’s en doen we veel complexe ingrepen.

Zo zijn we gespecialiseerd in vaatchirurgie, waarvoor in het operatiekamercomplex een angiosuite is. Ook is het ziekenhuis een van de grootste robotcentra in Nederland; op twee operatiekamers wordt geopereerd met behulp van een operatierobot. Daarnaast zijn we landelijk expertisecentrum voor bariatrische chirurgie en voeren we jaarlijks ruim 1.200 maagverkleinende operaties uit bij mensen met extreem overgewicht. Ook opereren we veel acute aandoeningen. Rijnstate biedt immers spoedeisende hulp aan de mensen met acute gezondheidsproblemen in een grote regio van ruim 600.000 inwoners. 

In het kleinschalige Velp en Zevenaar doen we minder complexe ingrepen. In Velp opereren we vooral oogaandoeningen en doen we pijnbehandelingen en in Zevenaar is onze orthopedische en chirurgische kliniek gevestigd. Voor ieder wat wils dus!

Volop ruimte voor ontwikkeling

We bieden je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en specialiseren. Als operatieassistent kun je je specialiseren in bijvoorbeeld vaatchirurgie, bariatrie of traumatologie of je kunt kiezen voor het uitoefenen van je vak in de breedste zin van het woord als zogenaamde allrounder.

Als anesthesiemedewerker kun je je specialiseren tot Sedatie Praktijk Specialist (SPS). Een SPS is een gespecialiseerde anesthesiemedewerker die procedurele sedatie uitvoert in het ziekenhuis maar buiten de muren van het OKC. Ook kun je een rol vervullen in de preoperatieve screening van onze patiënten.

Rijnstate heeft een eigen simulatiecentrum, waarin iedere medewerker minstens één keer per jaar traint met elektronische poppen. Door de simulatie worden je vaardigheden geoefend en raakt het team nog beter op elkaar ingespeeld.

Anesthesiemedewerker aan het werk op de OK