1. Kom werken op de centrale sterilisatieafdeling van Rijnstate, wij zoeken jou!
Niet-zichtbare pagina's
Medewerkers van de centrale sterilisatieafdeling met de duimen omhoog

Kom werken op de centrale sterilisatieafdeling van Rijnstate, wij zoeken jou!

Omdat Rijnstate een topklinisch ziekenhuis is, hebben we bijna alle specialismen in huis en doen in ons operatiekamercomplex veel verschillende soorten ingrepen. Als medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen krijg je dus te maken met veel soorten en hypermoderne medische instrumenten.

Zo zijn we gespecialiseerd in vaatchirurgie en is Rijnstate een van de grootste robotcentra in Nederland; op twee operatiekamers wordt geopereerd met behulp van een operatierobot. Daarnaast zijn we landelijk expertisecentrum voor bariatrische chirurgie en voeren we jaarlijks ruim 1.200 maagverkleinende operaties uit bij mensen met extreem overgewicht.

Binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) bieden we je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je leert veel over de verschillende nieuwe operatietechnieken in een team met een prettige en open werksfeer.

Maar we hebben nog meer te bieden!

  • Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.
  • Salarisschaal 35-2 voor net gediplomeerden.

Dus, ben jij (bijna) gediplomeerd als medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen, hou je van afwisselend werk en ben je gedreven je verder te ontwikkelen? Dan is een baan op onze nieuwe centrale sterilisatieafdeling iets voor jou!

Bekijk de vacature en solliciteer direct

Kom vrijblijvend kennismaken op zaterdag 28 oktober

Kom tijdens onze open dag vrijblijvend kennismaken met onze centrale sterilisatieafdeling, je droombaan en je toekomstige collega’s!

Datum: zaterdag 28 oktober 2017
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
Locatie: Rijnstate Arnhem

Schrijf je in voor de open dag

Medewerkers van de centrale sterilisatieafdeling met de duimen omhoog