Uw ziekenhuis met lokaties in Arnhem, Zevenaar, Velp, Dieren en Arnhem-Zuid.


6 september: Workshop uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook uw uiterlijk nog eens verandert door uw behandeling, kan dat invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Om patiënten met kanker extra te ondersteunen tijdens de vaak zware behandeling is het Oncologisch Centrum van Rijnstate, samen met de Stichting Look Good Feel Better, voor haar patiënten gestart met workshops uiterlijke verzorging.

Zelf aan de slag tijdens deze workshop
Tijdens de workshop 'Look Good Feel Better’ krijgt u tips en adviezen van beautyprofessionals over huidverzorging en make-up. Wat is de beste verzorging voor uw huid? Hoe maakt u zich op wanneer uw wenkbrauwen en wimpers zijn uitgevallen door uw behandeling? Ook geeft een haarwerker geeft informatie over pruiken en het gebruik van sjaals en andere hoofdbedekking.

Tijdens deze twee uur durende workshop kunt u vragen stellen over uw veranderende uiterlijk. Ook gaat u zelf aan de slag zodat u stap voor stap in de vingers krijgt hoe u er weer uitziet als uzelf. En dat geeft zelfvertrouwen.

  • Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
  • Kosten: gratis
  • Locatie: Rijnstate Arnhem

Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf u snel in voor deze workshop.