Uw ziekenhuis met lokaties in Arnhem, Zevenaar, Velp, Dieren en Arnhem-Zuid.


Mijn Rijnstate

Als patiënt van Rijnstate heeft u toegang tot de beveiligde website Mijn Rijnstate. U kunt hier informatie uit uw medisch dossier inzien, uitslagen bekijken, online een afspraak inplannen of een e-consult starten naar uw zorgverlener. Mijn Rijnstate is op dit moment beschikbaar voor patiënten van 16 jaar en ouder. Op een later tijdstip is het ook mogelijk om in te loggen als gemachtigde voor een kind of andere patiënt.In slechts enkele stappen kunt u gebruik maken van Mijn Rijnstate. Of u dit doet vanuit huis of vanuit uw werkplek. De belangrijkste voorwaarde is dat u beschikt over een computer of tablet met internet en een DigiD. Ook heeft u een mobiele telefoon nodig, in verband met controle via sms. Dat is een extra beveiligingsstap. Als u een smartphone heeft, kunt u ook inloggen met de DigiD-app. Meer informatie hierover vindt u op de website van DigiD.


Wellicht heeft u bij een afspraak in het ziekenhuis al een folder van Mijn Rijnstate ontvangen met daarin meer informatie over het gebruik en de verschillende onderdelen ervan. Houd de folder bij de hand als u voor het eerst gebruik gaat maken van Mijn Rijnstate.

Heeft u de folder niet? Download hem dan nu »

Heeft u vragen of ondervindt u problemen met het gebruik van Mijn Rijnstate? Wellicht dat de veelgestelde vragen en antwoorden u kunnen helpen.