Uw ziekenhuis met lokaties in Arnhem, Zevenaar, Velp, Dieren en Arnhem-Zuid.


Informatiedag Bevallen@Arnhem

Vijf keer per jaar kunnen zwangere vrouwen en hun partners die zich goed willen voorbereiden op de bevalling op zaterdag terecht in Rijnstate Arnhem. Het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV) Arnhem organiseert dan de informatiedag Bevallen@Arnhem. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er een uitgebreid programma, waarbij alle VSV-leden vertegenwoordigd zijn. Er worden presentaties gegeven over wat je kunt verwachten bij een bevalling, de medische bevalling, het kraambed en over baringspijn en de pijnstillingsmogelijkheden. Daarnaast wordt je rondgeleid op een verloskamer en is er een kraampjesmarkt. De toegang is gratis. In de centrale hal is er een informatiemarkt met stands van Rijnstate en verschillende regionale bedrijven.

Zaterdag 25 november is de eerstvolgende informatiedag Bevallen@Arnhem. Het programma vind je hieronder.

<i>Foto: Daans Foto's</i>

Foto: Daans Foto's


Programma
Er zijn onder andere presentaties en informatiesessies over de bevalling, pijnbestrijding en borstvoeding. Tevens wordt er praktische informatie gegeven, zoals: wat neem ik mee naar het ziekenhuis, waar en wanneer moet ik me melden.

De presentaties worden meerdere keren per dag gegeven. In het programma vindt u een overzicht met alle tijden van de presentaties.

Gewoon binnenlopen
Aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen op een tijd dat het u schikt en de presentaties bijwonen die voor u interessant zijn.

Advies: kom op tijd, als de zaal vol is dan sluiten we de deuren. Wij raden het af om (kleine) kinderen mee te nemen naar de informatiedag vanwege het informatieve karakter van de presentaties.

Locatie en parkeren
De informatiedag Bevallen@Arnhem vindt plaats in Rijnstate Arnhem, Wagnerlaan 55 in Arnhem.

U kunt uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis.

In 2017 vindt er nog een informatiedag plaats op:
- zaterdag 25 november 2017

In 2018 staan de volgende informatiedagen gepland:
- zaterdag 27 januari 2018
- zaterdag 7 april 2018
- zaterdag 23 juni 2018
- zaterdag 8 september 2018
- zaterdag 24 november 2018