Afspraak en opname
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend
Laatste informatie over het coronavirus

Rijnstate Videoconsult

Persoonlijk contact met uw arts vanuit huis

Via uw mobiele telefoon, tablet of computer een videogesprek voeren met uw arts? Dat kan via Rijnstate Videoconsult. We gebruiken hiervoor de app FaceTalk. Op deze manier kunt u vanuit huis, of vanaf een andere plek, een gesprek voeren met uw arts. U hoeft dan voor uw afspraak niet naar een van onze locaties te komen.

Hieronder vindt u handleidingen over de installatie van FaceTalk, tips bij het gebruik en een aantal veelgestelde vragen met antwoorden.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig?

Heeft u technische vragen over de app FaceTalk? Of heeft u problemen tijdens het gebruik van de app? Neem dan contact op met de helpdesk van FaceTalk. De helpdesk is van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 8.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 088 - 2050 750.

Voor vragen over uw afspraak kunt u contact opnemen met de polikliniek waar u wordt behandeld.

Tips voor een videoconsult

  • Zorg dat u de app FaceTalk al een tijd voor uw videoconsult installeert op uw smartphone of tablet. Op een computer hoeft u de app niet te downloaden.
  • Zorg dat het geluid en de microfoon van uw smartphone, tablet of computer aanstaan, zodat u elkaar goed kunt verstaan.
  • Als u rustig praat is de kwaliteit van het geluid beter. Ook kunt u een koptelefoon of oordopjes gebruiken.
  • Zorg dat uw gezicht goed in beeld is. U kunt uw smartphone of tablet als het nodig is draaien.
  • Vraag uw arts iets opnieuw uit te leggen als u hem of haar niet goed heeft verstaan.
  • Zet uw eigen vragen op papier, zodat u niets vergeet.
  • Houdt er rekening mee dat mensen aan uw kant kunnen meekijken of meeluisteren. Wilt u niet dat anderen uw gesprek volgen? Zorg dan dat u in een afgesloten ruimte bent als u een videoconsult heeft.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: