Gipskamer
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Virtual Fracture Care

Vanaf 1 april 2023 hoeven patiënten met een eenvoudige botbreuk voor nacontrole niet naar Rijnstate te komen. De informatie die zij nodig hebben voor hun herstel is te vinden in een speciale app; de Virtual Fracture Care (VFC) app. Patiënten krijgen hiermee nog steeds zorg op maat en krijgen meer eigen regie op herstel. Zo kan onnodig onderzoek of bezoek aan een ziekenhuis worden voorkomen.

Deze gratis app is bedoeld voor een deel van de patiënten die in Rijnstate zijn behandeld voor letsel op de spoedeisende hulp of gipskamer. Dit hangt af van het letsel dat zij hebben. In de app staat informatie over het letsel, de behandeling, filmpjes en oefeningen.

Het gaat om de volgende behandelingen:

Downloaden Virtual Fracture Care app

Deze app is voor patiënten die in Rijnstate zijn behandeld voor een breuk of kneuzing op de Spoedeisende Hulp of de Gipskamer. In deze app kunt u alle informatie vinden over uw breuk of kneuzing, de behandeling, filmpjes en oefeningen. Ook vindt u hier contactgegevens voor als u vragen heeft.

Open de camera op uw telefoon en richt hem op de QR-code. U gaat dan automatisch naar de app. Selecteer daarna Rijnstate als uw ziekenhuis. 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: