Veelgestelde vragen
Laatste informatie over het coronavirus

Veelgestelde vragen voor verwijzers (coronavirus)

Door de corona-uitbraak hebben wij onze dienstverlening voor bloedafname en diagnostiek aangepast. Op www.zekerweten.nl/corona vindt u de meest recente informatie. 

Vanwege het coronavirus en het weer opstarten van reguliere zorg hebben we onze dienstverlening van Radiologie via ZekerWeten gewijzigd. Op de website van ZekerWeten vindt u meer informatie. Scroll op deze pagina naar beneden, naar 'Radiologie'. 

Het aantal coronapatiënten dat bij ons is opgenomen daalt. Daarom breiden we de reguliere zorg weer stap voor stap uit. In deze gefaseerde opschaling gaan we meer patiënten uitnodigen voor afspraken of operaties in ons ziekenhuis. Patiënten kunnen dus weer gewoon naar ons verwezen worden. Op basis van de urgentie van de zorgvraag wordt bepaald wanneer patiënten naar het ziekenhuis kunnen komen. De wachttijden voor afspraken en operaties kunnen wel langer zijn dan gebruikelijk. 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: