Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. Y. Kho

Kinderarts

De omgang met kinderen en het volgen van hun groei vind ik een ongelooflijk mooi proces, met als belangrijk onderdeel hiervan ook de communicatie met de ouders. Als kinder-MDL-arts heb ik de mogelijkheid om de theorie  te combineren met praktische handelingen. Ik vind het fijn dat ik hiermee, als onderdeel van een groot team, kinderen help op hun pad naar een gezonde toekomst.

Opleiding en werkervaring

Yenny Kho werkt sinds 2019 als kinderarts in Rijnstate. Ze heeft haar studie geneeskunde in 2009 afgerond aan de Ludwig-Maximilian Universiteit in München (Duitsland). Hierna werd ze opgeleid tot kinderarts aan de Justus-Liebig Universiteit in Giessen, eveneens in Duitsland. Voor haar komst naar Arnhem specialiseerde zij zich tussen 2015 en 2018 tot kinderarts maag-darm-leverziekten aan de Justus-Liebig Universiteit in Giessen (Duitsland), in het Leids Universitair Medisch Centrum en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam (locatie Sophia Kinderziekenhuis).

Speciale aandachtsgebieden

  • Kinder-MDL, met als speerpunten chronische darmontsteking

Nevenactiviteiten

  • Scopieprogramma op de afdeling Endoscopie

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde
  • DGKJ (Deutsche Gesellschaft für Kinder- und Jugendmedizin)
  • GPGE (Gesellschaft für Pädiatrische Gastroenterologie-Hepatologie und Ernährung
  • European Society for Paediatric Gastroenterology Hepatology and Nutrition (ESPGHAN)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: