Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. dr. W.H.P.M. Vissers

Dermatoloog-venereoloog
De huid is een fascinerend orgaan waarmee we contact maken met de buitenwereld. Deze buitenste laag van ons lichaam speelt onder andere een belangrijke rol bij de afweer, de aanmaak van vitamine D, temperatuurregulatie maar hij heeft ook een belangrijke psychosociale functie. Daarom kunnen huidziekten ook zo ingrijpend zijn voor patiënten in hun dagelijks leven. Het is voor mij een uitdaging om patiënten met huidziekten en varices (spataderen) een individuele behandeling op maat te verschaffen!

Opleiding en werkervaring

Dr. W.H.P.M. Vissers is werkzaam binnen Rijnstate sinds 2008. Hij behaalde het artsexamen in 2001 aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
In 2005 promoveerde hij op psoriasis met zijn proefschrift “Pathogenesis based treatments for psoriasis” op de afdeling dermatologie van het Radboudumc, Nijmegen. In 2008 volbracht hij daar zijn specialisatie tot dermatoloog-venereoloog.

Speciale aandachtsgebieden

 • Dermatochirurgie
 • Algemene dermatologie
 • Flebologie/spataderbehandeling
 • Laser- en fotodynamische therapie

Nevenactiviteiten

 • Lid van het consilium Dermatologicum Venereologicum (2005-2008)
  Visitatieparticipant voor opleidingsklinieken in de Dermatologie (2005-2008)
 • Lid Decubitus Commissie Ziekenhuis Zevenaar (vanaf 2008)

Lidmaatschappen

 • Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV)
 • Nederlandse Vereniging voor VulvaPathologie (NVvVP)
 • Orde van Medisch Specialisten (OMS)

Publicaties

 1. Ulcus cruris als uiting van de ziekte van Waldenström, K. Mul, A. Vlot, M. Vissers,Nederlands Tijdschrift voor Dermatologie & Venereologie, vol. 25, iss. 6, (2014), pp.
 2. Een bijzondere oorzaak van een groeivertraagde foetus: pemphigoïd ofwel herpes, gestationis, J. Kortekaas, W. Vissers & W. Wiltenburg, Nederlands tijdschrift van obstetrie en Gynaecologie okt 2012

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: