Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. drs. R.S. Planting

Klinisch geriater
Het leukste aan mijn vak als klinisch geriater vind ik met een brede blik te kijken naar lichamelijke, psychische problemen, functionele en sociale problemen. Hierbij vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor de wensen van de patiënt waarbij de kwaliteit van leven een belangrijke doelstelling is. Dat betekent dat ik voor elke patiënt naar een unieke passende oplossing zoek en een behandelplan maak dat past bij de situatie van de patiënt. 

Opleiding en werkervaring

Robin Planting studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna was zij werkzaam als arts-assistent bij klinische geriatrie in het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Van 2014 tot 2021 volgde zij de opleiding tot klinisch geriater aan het Erasmus MC in Rotterdam. Gedurende deze opleiding was zij werkzaam in het OLVG west in Amsterdam, Arkin Ouderen in Amsterdam, UMC locatie AMC en het Erasmus MC. Sinds september 2021 is zij werkzaam als klinisch geriater in Rijnstate. 

Speciale aandachtsgebieden

  • Bewegingsstoornissen

Nevenactiviteiten

  • Congres commissielid Geriatriedagen
  • Hoofdredacteur online magazine 4 Geriatrics

Lidmaatschappen

  • Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD)
  • De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG)
  • Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie (NVKG).
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: