Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. dr. R. Kornegoor

Patholoog
De patholoog is de specialist achter de schermen, altijd op zoek naar de juiste diagnose, waarbij het belang van de patiënt voorop staat. De samenwerking met collega-specialisten is hierbij essentieel. De pathologie maakt een enorme ontwikkeling door op technologisch en moleculair gebied. Pathologie Rijnstate is onderdeel van een groot samenwerkingsverband, Pathologie-DNA. Dit zorgt ervoor dat we nieuwe technieken kunnen introduceren en gebruiken in de dagelijkse praktijk. Bovendien geeft het de mogelijkheid om verder te specialiseren in deelgebieden. Dit alles om kwalitatief hoogstaande zorg te blijven bieden.

Opleiding en werkervaring

Robert Kornegoor (1980) werd opgeleid in het UMC Utrecht waar hij tijdens zijn opleiding promoveerde op borstkanker bij mannen. Vervolgens heeft hij vierenhalf jaar gewerkt als patholoog in het Gelre Ziekenhuis. In 2017 heeft hij de overstap gemaakt naar Pathologie-DNA, locatie Rijnstate Arnhem.

Speciale aandachtsgebieden

  • Mammapathologie
  • Hoofd-/halspathologie
  • Kinderpathologie

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Pathologie (NVVP)
  • Werkgroep Kinderpathologie der lage landen (WKPLL)

 

 

Publicaties

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: