Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. R.J. Robijn

MDL-arts
Voor mij betekent het werken in Rijnstate deel uit te kunnen maken van een enthousiast opleidingsteam, waar hoogwaardige MDL zorg kan worden geboden en ruimte is voor wetenschappelijk onderzoek. Uitermate prettig is dat de STZ status (van de Stichting Topklinische Ziekenhuizen) door alle geledingen gevoeld wordt en mede daardoor dwarsverbanden, die er vanuit de MDL worden gelegd met andere disciplines, van uitstekende kwaliteit zijn. Kortom een stimulerende werkomgeving.

Opleiding en werkervaring

Dr. R.J. (Rob) Robijn studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde daar in 1984 het artsexamen (cum laude). Na zijn opleiding interne geneeskunde in het Diaconessen Ziekenhuis in Hilversum en UMC in Utrecht volgde hij de opleiding tot MDL-arts in het UMC in Utrecht en Rijnstate Arnhem. Daarna was hij werkzaam als MDL-arts in de Gelre ziekenhuizen. In 2008 trad hij toe tot de vakgroep MDL in Rijnstate. In 1997 promoveerde hij op het proefschrift “The Human Gut: a primary lymphoid organ”.

Nevenactiviteiten

  • ICT, implementatie Ziekenhuis Informatie Systeem (EZIS)

Lidmaatschappen

  • Nederlands Vereniging van Maag-, Darm- en Leverartsen
  • Nederlandse Vereniging voor Gastroenterologie
  • Landelijke begeleidingscommissie PSA
  • Sedatiecommissie NVMDL
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: