Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem
Laatste informatie over het coronavirus

Dhr. R.J.B. Blaisse

Internist-oncoloog
Het vaststellen van een kwaadaardige ziekte is ingrijpend voor degene die het overkomt en zijn/haar omgeving, waarbij alles wat zeker leek dit vaak plotseling niet meer blijkt te zijn. Ik zie het als een uitdaging om zoveel mogelijk onzekerheden weg te nemen en samen te komen tot een optimale behandeling en begeleiding op maat. Vanzelfsprekend kan dit alleen door steeds de laatste ontwikkelingen in het vakgebied bij te houden, maar ook een goede communicatie en gestructureerde samenwerking met collegae en gespecialiseerd verpleegkundigen zijn onmisbaar.

Opleiding en werkervaring

Reinoud Blaisse (1955) studeerde geneeskunde en deed de opleiding tot internist aan de Universiteit van Amsterdam, met aanvullende oncologie stages in het Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis en de Daniël den Hoed Kliniek. Sinds 1991 is hij werkzaam in de regio Arnhem, aanvankelijk bij Rijnstate Velp, vanaf 2001 bij de vakgroep medische oncologie/haematologie van Rijnstate.

Speciale aandachtsgebieden

  • Oncologie

Nevenactiviteiten

  • Lid IKO werkgroepen gastro-enterologie, mammacarcinoom, urologie
  • Coördinator oncologisch onderzoek

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Internisten Vereniging
  • Nederlandse Vereniging Medische Oncologie

Collega's vakgebied

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: