Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. P.R.I. Rabsztyn

Seksuoloog
Voor veel mensen is seksualiteit een onderdeel van de kwaliteit van leven. Een ziekte, operatie of ongeval kan daar een behoorlijk wissel doorheen trekken. Ik vind het altijd moedig en te waarderen als patiënten daar zelf met hun hulpverleners over beginnen en wanneer hulpverleners daar op hun beurt oog en aandacht voor hebben. Mooi dat Rijnstate in het verleden gekozen heeft om professionele seksuologische zorg binnen de organisatie aan te bieden.

Opleiding en werkervaring

Dhr. Rabsztyn is sinds 2005 als geregistreerd seksuoloog NVVS werkzaam in Rijnstate op de polikliniek Urologie en Gynaecologie. Van origine is hij verpleegkundige en in 1997 werd hij geregistreerd seksuoloog NVVS SH (seksuologische hulpverlening) & VPO (voorlichting preventie en onderwijs)

Speciale aandachtsgebieden

Veranderingen in het seksuele functioneren / seksuele relaties ten gevolge van (chronische) ziekte, medicijngebruik, operatieve ingreep en ongeval.

Nevenactiviteiten

Naast zijn werk in Rijnstate, werkt dhr Rabsztyn ook in het Radboudumc in Nijmegen op de polikliniek urologie, op het Parkinson Dagcentrum eveneens in het Radboudumc. Daarnaast is hij actief in het seksuologisch onderwijs binnen verschillende onderwijsinstituten in
Nederland.

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Seksuologie
  • ParkinsonNet Nederland
  • CGA werkgroep (Congenitale en Genitale Aandoeningen) Radboudumc
  • Multidisciplinaire MS werkgroep Rijnstate
  • NVVS intervisiegroep Nijmegen eo
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: