Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem
Laatste informatie over het coronavirus

Dhr. drs. M.N. Kolodzynski

Plastisch chirurg, reconstructief chirurg en handchirurg
Niemand gaat met plezier naar het ziekenhuis, maar ik zorg dat u met een tevreden gevoel weer naar huis gaat. Graag leg ik u uit welke mogelijkheden er zijn voor uw probleem en samen kiezen wij een behandeling die het beste bij u past. Of dit gaat om pijnklachten aan uw pols of onvrede over een deel van uw lichaam, uiteindelijk is mijn doel bij iedereen hetzelfde: een lach op uw gezicht als uw klachten verholpen zijn.

Opleiding en werkervaring

Dhr. drs. M.N. (Mischka) Kolodzynski werkt sinds 2019 in Rijnstate. Na zijn studie Geneeskunde in Amsterdam was hij tijdelijk onderzoeker op de afdeling Handchirurgie van de Mayo Clinic in Amerika. Daarna volgde hij de opleiding tot plastisch chirurg in het UMC Utrecht. Tijdens zijn opleiding werkte hij in verschillende ziekenhuizen, waaronder het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum, het Centraal Militair Hospitaal in Utrecht, het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht en het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Hij volgde een differentiatie in hand- en polschirurgie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Zijn opleiding sloot hij af met het in 2018 behaalde Europees examen voor plastische chirurgie. In dat jaar bezocht hij bovendien verschillende ziekenhuizen in Amerika om zich verder te verdiepen in de hand- en polschirurgie.

Speciale aandachtsgebieden

  • Hand- en polschirurgie, o.a. kijkoperaties (arthroscopie) en zenuwchirurgie
  • Aangezichtschirurgie, o.a. correctie van afstaande oren en herstel na huidtumoren
  • Post-bariatrische chirurgie, o.a. buikwandcorrecties

Nevenactiviteiten

  •  Promotieonderzoek aan het UMC Utrecht

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
  • Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH)
  • European Wrist Arthroscopy Society (EWAS)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: