Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. Prof. dr. M.M.P.J. Reijnen

Vaatchirurg
Optimale zorg voor de patiënt kenmerkt zich door verantwoorde innovatieve zorg, uitgevoerd door een goed getraind team en een goede en open communicatie. Het feit dat dit een gegeven is in Rijnstate maakt dit voor mij het ideale ziekenhuis.

Opleiding en werkervaring

Prof. dr. M.M.P.J. Reijnen werkt bij Rijnstate sinds 2007. In 2003 heeft hij zijn opleiding tot chirurg afgerond in Arnhem. Van 2009 tot 2017 was hij bij Rijnstate ook werkzaam als opleider heelkunde. Voor 2009 was hij werkzaam als chirurg in het Medisch Centrum Leeuwarden met als aandachtsgebieden vaatchirurgie en longchirurgie. In 2002 promoveerde hij met het proefschrift “Effects of hyaluronan on intra-abdominal adhesion and abscess formation. An experimental study” aan de Katholieke Universiteit. Nijmegen.

Speciale aandachtsgebieden

  • Vaatchirurgie
  • Flebologie
  • Longchirurgie

Nevenactiviteiten

Reijnen is wetenschappelijk zeer actief hetgeen heeft geleid tot meer dan 100 publicaties in wetenschappelijke tijdschriften en leerboeken en meerdere promoties op het gebied van de vaatchirurgie. Sinds 1 september 2018 is hij als hoogleraar werkzaam binnen de M3I-groep van de faculteit Technische Natuurwetenschappen van de Universiteit Twente. Daarnaast is hij vaste faculty van diverse internationale wetenschappelijke symposia en bij de organisatie van diverse workshops.

Lidmaatschappen

  • Nederlandse vereniging voor Heelkunde
  • Nederlandse vereniging voor Vaatchirurgie
  • Nederlandse vereniging voor Longchirurgie
  • European Society of Vascular Surgeons
  • International Society of Vascular Surgeons
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: