Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. M.M.M. Geleedst - de Vooght

Poliklinisch apotheker/ manager Poli-apotheek
In de poliklinische apotheek van Rijnstate kunnen patiënten terecht die op de polikliniek een recept hebben gekregen van de specialist of met medicatie ontslagen worden uit het ziekenhuis. Hierbij draagt de poli-apotheek zorg voor een goede overdracht tussen de specialist, de eigen apotheek en de huisarts. Het is erg leuk om op dit dynamische grensvlak mijn werk te mogen doen.

Opleiding en werkervaring

M.M.M. (Marjolein) Geleedst - de Vooght is sinds 2010 werkzaam bij Rijnstate. Eerst als poliklinisch apotheker in de Rijnstate Poli-apotheek in Velp, daarna ook in Arnhem. In Rijnstate Poli-apotheek Arnhem is zij de beherend apotheker. Hiervoor heeft zij de opleiding Farmacie gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Daarna is zij enkele jaren werkzaam geweest als openbaar apotheker. In deze periode heeft zij haar aantekening Klinisch Farmacoloog behaald.

Lidmaatschappen

  • Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP)
  • Nederlandse Vereniging voor Poliklinische Farmacie (NVPF)
  • Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: