Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. drs. M. Heuvelmans

Arts-microbioloog

Maarten studeerde in 2016 af als arts aan de Universiteit van Antwerpen, daarna startte hij met de specialisatie medische microbiologie in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Sinds 1 oktober 2021 is hij als arts-microbioloog geregistreerd en versterkt hij het team.

Tijdens zijn opleiding is Maarten actief geweest als penningmeester van de wetenschapscommissie van de Nederlandse Vereniging voor Arts-assistenten Medische Microbiologie, was hij redactielid bij het Nederlands Tijdschrift voor Medische Microbiologie en heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van de eerst module voor modulaire richtlijnen binnen de commissie kwaliteit van de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie.

Binnen de medische microbiologie liggen zijn interesses bij kwaliteits- en laboratoriummanagement, diagnostiek naar fecale pathogenen en infecties bij immuungecompromitteerde patiënten, zoals schimmels, actinobacteria en virale reactivaties. Tijdens zijn opleiding heeft Maarten onderzoek gedaan naar endoscopie-gerelateerde infecties, waar vanuit ook interesse is ontstaan voor de infectiepreventie.

Hij is momenteel voor 60 procent werkzaam in het Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en 40 procent werkzaam in het Ziekenhuis Rivierenland in Tiel.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: