Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. J.A. Bekken

Vaatchirurg

Persoonlijke noot

"Het mooie van chirurg zijn, is dat je de hele dag praktisch en oplossingsgericht bezig bent om het beste voor de patiënt te bereiken. Daarnaast is het een dynamisch en sociaal vak waarbij je intensief samenwerkt met collega- specialisten maar ook met fysiotherapeuten, verpleegkundigen, operatie-assistenten en andere paramedici, waarbij je als het ware de ‘spin in het web’ bent."

"Zeker binnen de vaatchirurgie zijn er vaak verschillende behandelingen mogelijk voor een bepaald probleem. Het uitdagende is om dan samen met de patiënt uit te zoeken wat in zijn of haar situatie de beste behandeling is. Tegenwoordig kan dat door alle ontwikkelingen gelukkig steeds vaker met een dotterbehandeling of stent en is er geen grote operatie meer nodig. Op dit gebied is Rijnstate een van de voorlopers binnen Nederland en ik ben er dan ook trots op hier een onderdeel van te mogen zijn!"

Opleiding en werkervaring

Dhr. J.A. Bekken heeft de opleiding Geneeskunde gevolgd in het Erasmus MC in Rotterdam, waarbij hij de co-schappen cum laude afgerond heeft. Daarna heeft hij de opleiding tot vaatchirurg gedaan in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, Erasmus MC in Rotterdam en Amphia Ziekenhuis in Breda. Sinds 1 mei werkt hij als fellow bij Rijnstate.

Speciale aandachtsgebieden

  • Vaatchirurgie
  • Endovasculaire behandeling

Nevenactiviteiten

Promotie-onderzoek naar minimaal-invasieve behandeling van de bekkenslagader.

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Heelkunde
  • Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie
  • European Society of Vascular Surgery
  • Fellow of the European Board of Vascular Surgery
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: