Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. I. van Rongen

MDL-arts / Chef de Clinique
De afdeling MDL in Rijnstate biedt mij een uitdagende en afwisselende werkomgeving. Ik kan mijn vak in de volle breedte uitoefenen, met accent op oncologische zorg. Tevens lever ik met plezier een bijdrage aan de opleiding van arts-assistenten MDL.

Opleiding en werkervaring

Inge van Rongen rondde in 2010 haar studie geneeskunde aan de Universiteit Leiden cum laude af. Voorafgaand aan deze studie had zij reeds de Master Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam behaald en een periode gewerkt als beleidsadviseur.

Na het behalen van het artsexamen deed zij ervaring op binnen de afdelingen Radiologie, Interne Geneeskunde en MDL in zowel het Haaglanden Medisch Centrum als het Hagaziekenhuis, beiden te Den Haag. In 2014 startte zij met de vooropleiding Interne Geneeskunde in het Haaglanden Medisch Centrum, waarna zij haar MDL-opleiding aldaar vervolgde. In de laatste fase van de opleiding was zij werkzaam in het Leids Universitair Medisch Centrum. Sinds juni 2020 is zij werkzaam als MDL-arts / Chef de Clinique in Rijnstate.

Speciale aandachtsgebieden

  • Oncologie

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging van Maag-Darm-Leverartsen
  • Nederlandse Vereniging voor Gastro-enterologie
  • United European Gastroenterology
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: