Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. drs. I.T.M.A. Overdevest

Arts-microbioloog

Ilse heeft in 2006 haar artsendiploma gehaald aan de Universiteit Maastricht. Na ruim 1,5 jaar als ANIOS interne geneeskunde te hebben gewerkt, is zij in 2008 begonnen met de opleiding tot arts-microbioloog in het Elisabeth Ziekenhuis Tilburg en Amphia Ziekenhuis in Breda. In 2014 rondde zij haar specialisatie af en in 2015 promoveerde zij aan de Vrije Universiteit Amsterdam op het onderwerp “Extended-spectrum B-lactamase producing Enterobacteriaceae: diagnostics and epidemiology”.

Van 2014 tot 2022 was zij werkzaam als arts-microbioloog bij stichting PAMM en verbonden aan het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Zij was daar medisch manager van de afdeling infectiepreventie en was ook vakgroepvoorzitter. Op 1 april 2022 is Ilse toegetreden tot de Maatschap Medische Microbiologie & Immunologie Gelderland.

Ilse is werkzaam als allround arts-microbioloog in Rijnstate. Ilse heeft als aandachtsgebied kwaliteit en is vakdeskundige bij de Raad voor accreditatie voor de ISO15189. Zij is tevens voorzitter van de ISO-werkgroep van de Nederlandse vereniging voor medische microbiologie.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: