Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. I.M. Bosman - Hinke

Seksuoloog
Seksualiteit hoort bij het leven en is belangrijk voor de kwaliteit hiervan. In Rijnstate kunnen patiënten via hun huisarts of specialist naar de seksuoloog verwezen worden. Bij seksualiteit speelt niet alleen het lichaam een rol, maar ook psychische, relationele en omgevingsfactoren hebben invloed op de seksualiteit. Daarom werk ik vanuit een biopsychosociale visie. Zo nodig werk ik samen met bekkenfysiotherapeuten en medisch specialisten, onder andere in de maandelijkse bekkenbodembespreking van Rijnstate.

Opleiding en werkervaring

Mw. Bosman werkt in Rijnstate sinds 2008. In 1994 behaalde zij het artsexamen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2002 heeft ze een stage als seksuoloog in opleiding gedaan in het UMC St. Radboud. In 2004 rondde zij de tweejarige opleiding seksuologie aan de RINO in Amsterdam af. In 2007 werd zij geregistreerd als seksuoloog NVVS SH. Als seksuoloog heeft ze gewerkt in het Mildred-Rutgershuis in Arnhem, CASA Utrecht, het UMC Utrecht en het Diakonessenhuis Utrecht.

Speciale aandachtsgebieden

Alle seksuologische disfuncties waarbij lichamelijke klachten, ziekte, handicap en medicatie een rol spelen.

Nevenactiviteiten

Werkzaam bij GGNet, centrum psychosomatiek/seksuologie, Zutphen.

Lidmaatschappen

  • KNMG
  • NVVS (Nederlandse wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: