Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. H.A.M. Seinen

Apotheker
De poliklinische apotheek vormt de schakel tussen het ziekenhuis enerzijds en de openbare apotheek anderzijds. Door mijn uitgebreide ervaring in de openbare apotheek ervaar ik nu de meerwaarde van de poliklinische apotheek bij het afhandelen van poliklinische recepten en ontslagrecepten.

Doordat ik de beschikking hebt over achtergrondinformatie en korte lijnen met de specialist, kan ik vragen van de patiënt over poliklinische recepten, ontslagrecepten of recepten specialistische zorg adequaat beantwoorden. Een goede communicatie met de openbare apotheken is daarbij essentieel, zodat ook de patiënt een vloeiende overgang tussen de eerste en de tweede lijn ervaart.

Opleiding en werkervaring

Caroline Seinen is sinds 2015 werkzaam als poliklinisch apotheker bij de poli-apotheek in Rijnstate Velp en Rijnstate Arnhem. Na de opleiding Farmacie aan de Rijksuniversiteit Groningen, is zij werkzaam geweest als openbaar apotheker en apotheker docent.

Speciale aandachtsgebieden

  • Kwaliteitszorg
  • Nevenactiviteiten
  • Kwaliteitsvisiteur NVZA

Lidmaatschappen

  • Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP)
  • Nederlandse Vereniging voor Poliklinische Farmacie (nu opgenomen in NVZA)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: