1. G.M de Jong
Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Gabie de Jong

Chirurg

Persoonlijke noot

"Een operatie ondergaan is voor nagenoeg alle patiënten een unieke, spannende en vaak ingrijpende gebeurtenis. Dat ik daar als chirurg een rol in speel, is wat het vak voor mij zo bijzonder maakt. Ik begeleid patiënten met veel aandacht zowel voor, tijdens als na de operatie. Ik ben gespecialiseerd in operatieve ingrepen aan de buikorganen met behulp van kijkoperaties. Deze kijkoperaties leveren veel voordelen op voor de patiënt".

"De organisatie rondom de spreek- en operatiekamer is minstens net zo belangrijk om te zorgen dat een patiënt uiteindelijk naar ieders tevredenheid wordt geholpen. Daarom probeer ik op verschillende manieren ook daar mijn steentje in bij te dragen".

Opleiding en werkervaring

Dr. Gabie de Jong is sinds 2019 werkzaam als chirurg bij Rijnstate en Vitalys. Dokter De Jong is opgeleid in zowel het RadboudUMC als in Rijnstate. Na van 2016 tot 2018 ook in Rijnstate te hebben gewerkt, heeft ze ervaring opgedaan in het St. Marks Hospital in Londen en AmsterdamUMC.

Speciale aandachtsgebieden

  • Gastro-intestinale chirurgie
  • Bariatrische chirurgie
  • Laparoscopische chirurgie
  • Proctologie
  • Organisatie van de zorg
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: