Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. D. Romijn

Dermatoloog-venereoloog
Mijn passie voor dermatologie is in de jaren negentig in Moldavië geboren. Het mooie van dermatologie is dat de diagnose vaak op de huid geschreven is. Je moet dan de prachtige taal van een huidziekte goed beheersen, wil je de ingewikkelde code van deze taal kunnen ontcijferen. Het is altijd mijn streven geweest om dit vak op een hoog niveau en in volle breedte uit te oefenen. Dermatologie heeft veel raakvlakken met bijna alle specialismen, waardoor een nauwe samenwerking ontstaat tussen dermatologen, internisten, vaatchirurgen, kinderartsen en geriaters. Ik wil niet alleen op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de dermatologie, maar vooral ook een vertrouwelijke band met mijn patiënten opbouwen. Ik ben arts geworden om van betekenis te zijn voor mijn patiënten.

Opleiding en werkervaring

Mevr. D. Romijn is werkzaam als dermatoloog binnen Rijnstate sinds september 2015. In 2004 verhuisde zij van Moldavië, als allround dermatoloog, naar Nederland. In Nederland studeerde zij wederom geneeskunde aan de Radboud universiteit te Nijmegen, waar zij in 2008 haar artsexamen behaalde. Na een jaar werkzaam te zijn geweest als arts niet in opleiding in het Jeroen Bosch Ziekenhuis op de afdeling Dermatologie, startte zij in 2009 met haar specialisatie in de dermatologie en venereologie in het Radboudumc. In 2015 volbracht zij daar haar specialisatie tot dermatoloog-venereoloog.

Speciale aandachtsgebieden

  • Allergologie
  • Inflammatoire dermatosen
  • Kinderdermatologie
  • Dermatochirurgie 

Lidmaatschappen

  • Nederlandse vereniging voor dermatologie en venereologie (NVDV).
  • Orde van Medisch Specialisten (OMS)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: