Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. C.S. Horjus

MDL-arts
Ik werk met veel plezier als MDL-arts binnen de vakgroep MDL in Rijnstate, waarin ik zowel patiëntenzorg, opleiding en onderzoek met veel enthousiasme uitvoer.

Opleiding en werkervaring

C.S. (Carmen) Horjus Talabur Horje studeerde geneeskunde aan de “Iuliu Hatieganu” Universiteit in Cluj Napoca, Roemenië en behaalde in 2001 het artsexamen. Na haar vooropleiding Interne Geneeskunde in Rijnstate heeft zij twee jaar klinisch wetenschappelijk onderzoek verricht op de afdeling MDL van Rijnstate. Vervolgens volgde zij de opleiding tot MDL-arts in Rijnstate en het Radboudumc in Nijmegen. In december 2014 trad zij toe tot de vakgroep MDL in Rijnstate Arnhem. Op 1 februari 2017 heeft zij met succes haar proefschrift kunnen verdedigen bij de Radboud Universiteit in Nijmegen. Momenteel begeleidt zij, samen met dr. P.J. Wahab, dr. M.J.M. Groenen en dr. E. van Lochem, het promotietraject van een arts-onderzoeker in Rijnstate op het gebied van IBD (inflammatoire darmziekten).

Speciale aandachtsgebieden

  • Inflammatoire darmziekten (ziekte van Crohn en colitis ulcerosa)

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Gastro-enterologie
  • Nederlandse Vereniging voor Maag-, Darm-, Leverartsen
  • Orde van Medisch Specialisten
  • ECCO (European Crohn’s and Colitis Organisation)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: