Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. drs. C.H. ten Hove

Kinderarts-neonatoloog
Vanaf mijn eerste werkdag op de kinderafdeling was het voor mij duidelijk dat ik kinderarts wilde worden. Het geeft mij de mogelijkheid om echt het verschil te maken. Soms al direct bij de geboorte, op andere momenten juist later bij het opgroeien. Samenwerken vind ik belangrijk, want zorgen voor een kind doe je nooit alleen, maar als team en natuurlijk samen met ouders.

Opleiding en werkervaring

C. (Christine) ten Hove, studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en behaalde het arts-examen in 2003. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als arts assistent op de kinderafdeling, startte zij in 2005 de opleiding tot kinderarts in het VUmc, Amsterdam. Direct aansluitend is zij gestart met een fellowship Neonatologie in het AMC, die zij in 2013 heeft afgerond. Gedurende korte tijd heeft zij als neonatoloog gewerkt op de NICU van het AMC. Vanaf eind 2013 is zij werkzaam als kinderarts-neonatoloog in de algemene praktijk, eerst binnen de regio Amsterdam, daarna in ziekenhuis Gelderse Vallei. Sinds december 2016 is zij werkzaam als kinderarts-neonatoloog in Rijnstate.

Speciale aandachtsgebieden

  • Neonatologie
  • Acute kindergeneeskunde

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde

Aandoeningen, behandelingen & onderzoeken

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: