Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. B.J. Robben

Orthopedisch chirurg, chef de clinique

Orthopedie is een geweldig vak en Rijnstate een enorm inspirerende omgeving. Als orthopedisch chirurg ben je in staat om klachten te verminderen en mensen in beweging te houden. Plezier in sport en beweging heeft daarbij een enorm positieve invloed op de kwaliteit van leven. Iets waar ik persoonlijk ook erg veel plezier aan beleef. De knie is daarbij een complex gewricht met veel uitdaging waarbij ik samen met u op zoek ga naar een passende behandeling. 

Opleiding en werkervaring

Dhr. B.J. Robben studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen en behaalde het artsexamen in 2011. De opleiding tot orthopedisch chirurg doorliep hij in het Isala te Zwolle en het Universitair Medisch Centrum in Groningen en heeft hij in 2019 afgerond.

Tijdens de opleiding toonde hij interesse in traumatologie door het volgen van trauma fellowships in Luzern (2019). Na de opleiding was hij werkzaam in de Sint Maartenskliniek met aandachtsgebied heup- en kniechirurgie. Hij subspecialiseerde zich in kniechirurgie door het volgen van een knie Fellowship in het Martini ziekenhuis in Groningen (2020), dat hij voortzet tijdens een fellowship in Rijnstate.

Momenteel is hij bezig met een promotiestudie naar de resultaten van voorste kruisband reconstructies onder supervisie van prof. Dr. S.K. Bulstra.

Speciale aandachtsgebieden

  • Knie-, heup- en voetchirurgie
  • Heupprothesiologie
  • Sportorthopedie
  • Traumatologie

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV)
  • Nederlandse Vereniging voor Orthopaedische Traumatologie (NVOT)
  • Nederlandse Vereniging voor Arthoscopie (NVA)
    Lid van de Kascommissie
  • Dutch Knee Society (DKS)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: