Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem
Laatste informatie over het coronavirus

Mevr. dr. A.J. van Griethuysen

Arts-microbioloog

Opleiding en werkervaring

Arjanne van Griethuysen behaalde haar arts-examen in 1995. Aansluitend startte zij met de opleiding tot arts-microbioloog in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. In 1999 heeft ze haar specialisatie voltooid, waarna ze toetrad tot de Maatschap Medische Microbiologie & Immunologie Gelderland (MMMIG). Tijdens haar opleiding tot specialist is ze gestart met promotieonderzoek. Op 24 mei 2005 is ze aan de Vrije Universiteit Amsterdam gepromoveerd op haar proefschrift 'Pitfalls and Solutions in the Identification of Staphylococcus aureus and the Detection of Methicillin Resistance'.

Op dit moment is Arjanne van Griethuysen werkzaam als all-round arts-microbioloog voor Ziekenhuis Gelderse Vallei en de huisartsen en verpleeghuisartsen binnen het adherentiegebied van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Haar aandachtsgebieden op het laboratorium zijn de bacteriologische, mycologische en mycobacteriële diagnostiek.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: