Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Mevr. drs. A.E. Laan

Klinisch geriater
Graag zet ik mij in voor zorg voor de oudere patiënt. Ieder mens is uniek en iedere ziekte of klacht gaat gepaard met andere problemen, onzekerheden of uitdagingen. Ik vind het belangrijk de hulpvraag van de patiënt centraal te stellen en samen met de patiënt te kijken hoe hij of zij geholpen kan worden.  

Opleiding en werkervaring

Annalies Laan is sinds 2014 werkzaam als klinisch geriater in Rijnstate. In 2008 behaalde zij haar artsexamen. Nadat zij een jaar als ANIOS klinische geriatrie in het Deventer Ziekenhuis had gewerkt, is zij in 2009 aangenomen voor de opleiding tot klinisch geriater. Zij was achtereenvolgens werkzaam in het Deventer Ziekenhuis (twee jaar interne geneeskunde), Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg (één jaar klinische geriatrie), Radboudumc in Nijmegen (één jaar klinische geriatrie) en bij Pro Persona Nijmegen, locatie Maria Mackenzie (één jaar ouderenpsychiatrie).

Nevenactiviteiten

  • Voorzitter vakgroep Klinische Geriatrie
  • Lid Kwaliteitscommissie
  • Lid commissie Beter Ouder 2.0

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging van Klinische Geriatrie (NVKG)
  • Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD)
  • Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Geneeskunde (KNMG)
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: