Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. drs. A.B. Lier

Plastisch-, reconstructief- en handchirurg
Van jongs af aan wist ik dat ik arts wilde worden. En al in een vroeg stadium van mijn studie raakte ik gefascineerd door de veelzijdigheid en de uitdagingen van de Plastische Chirurgie. Binnen de Plastische Chirurgie is veel mogelijk maar er zijn natuurlijk ook grenzen. Goed luisteren naar uw klachten, wensen en verwachtingen is voor mij een essentieel uitgangspunt. Het is mijn streven dat u precies weet waar u aan toe bent en wij gezamenlijk voor het maximaal haalbare resultaat kunnen gaan.

Opleiding en werkervaring

Dhr. drs. A.B. (Bastiaan) Lier werkt sinds 2021 in Rijnstate. Naast zijn studie Geneeskunde in Groningen heeft hij gelijktijdig een studie Business Administration gevolgd. Na het succesvol afronden van beide studies heeft Bastiaan gewerkt in het Slingeland ziekenhuis te Doetinchem. Daarna volgde hij de opleiding tot plastisch chirurg in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Tijdens zijn opleiding werkte hij in verschillende ziekenhuizen, waaronder het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop, het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en het Maastricht Universitair Medisch Centrum in Maastricht.

Speciale aandachtsgebieden

  • Microchirurgie, waaronder DIEP reconstructies
  • Post bariatrische chirurgie
  • Hand- en pols chirurgie
  • Esthetische chirurgie

Nevenactiviteiten

  • Gastdocent Fontys Hogeschool
  • Penningmeester Junior Vereniging Plastische Chirurgie

Lidmaatschappen

  • NVPC

Aandoeningen, behandelingen & onderzoeken

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: