Specialisten
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Dhr. A.B. Dijkhuizen

Anesthesioloog - intensivist
Op de afdeling Anesthesiologie tref je patiënten op een kwetsbaar moment. Hier kan je met de juiste zorg en aandacht voor de patiënt een dankbare rol hebben in de behandeling. In het nauwe contact met patiënt en vooral ook de direct betrokkenen in veelal kritieke situaties is het voor mij elke keer een uitdaging om op onze intensive care te zorgen dat mensen zich begrepen en gesteund voelen.

Opleiding en werkervaring

Dokter Dijkhuizen volgde de opleiding Geneeskunde bij het VUMC te Amsterdam en deed zijn artsexamen in 2003. Daarna is hij in het VUMC gaan werken als op de Spoedeisende Hulp en Intensive Care. Zijn opleiding tot anesthesioloog volgde hij in het LUMC te Leiden en rondde hij af in 2011. Hierna deed hij een vervolgopleiding tot intensivist in het LUMC te Leiden. Sinds september 2012 is hij werkzaam in Rijnstate als anesthesioloog en als intensivist.

Speciale aandachtsgebieden

  • Intensive care; hemodynamische monitoring en tracheacanules
  • Anesthesie bij ingrepen in het kno-gebied en plastische chirurgie

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie
  • Nederlandse Vereniging voor Intensive Care
  • European Society of Intensive Care Medicine
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: